Gavekurve til enhver anledning

Hos Prebens Vinhandel forhandler vi vingaver og gavekurve til enhver anledning og sammensætter den, ligesom du ønsker. Med vores store udvalg af specialiteter, er der rig mulighed for lave en gavekurv, som modtageren med garanti vil nyde.

Vingaver og gavekurve egner sig til enhver anledning, hvor du gerne vil give noget særligt. Skal du bruge en gave til fødselsdage, jubilæer, receptioner, mors dag, fars dag eller vil du bare gerne give en gave, til en du godt kan lide, hjælper vi dig med at sammensætte din kurv. En gavekurv vækker glæde hos alle, der kan lide god mad og vin. Så hvis du leder efter en original og udsøgt gave til én du holder af, er en gavekurv noget du ikke går galt i byen med.

 Lækre specialiteter til din gavekurv

Til din gavekurv, kan du vælge mellem vores mange specialiteter. Vi har alt lige fra vin og øl til kaffe, te, nødder og chokolade. Derudover har vi et udvalg af olier, pasta, pesto og lækre franske tapenader. Du bestemmer, hvad der skal være i kurven, og der er derfor rig mulighed for at sammensætte en kurv, som modtageren med garanti kan lide.

Vores priser starter ved 150 kroner og kun fantasien sætter grænser for, hvor stor din kurv skal være.

Kom forbi vores skønne butik og gå på opdagelse i vores store sortiment. Indholdet kan du selv være med til at vælge, men vi garanterer en gavekurv, der både ser indbydende og imponerende ud.

Skal vi bringe gavekurven ud for dig?

Du kan til hver en tid kigge forbi vores butik i Nykøbing Mors og bestille din vingave eller gavekurv. Alternativt, er du velkommen til at ringe til os på telefon 97720030 eller sende os en mail til prebensvinhandel@post.tele.dk.

Efter aftale og for et mindre beløb, bringer vi også gerne ud, hvis gavekurven skal leveres til en modtager i Nykøbing Mors eller en af de andre omkringliggende byer, som eksempelvis Thisted eller Skive.

gavekurve nykøbing mors, thisted & skive
gavekurve nykøbing mors, thisted & skive
gavekurve nykøbing mors, thisted & skive
To top