Vingaver til enhver lejlighed

Hos Prebens Vinhandel kan du købe vingaver til enhver lejlighed. Vi har et rigtig stort sortiment og kan derfor sammensætte vingaven nøjagtig som du ønsker det og som modtageren uden tvivl vil blive glad for.

Vingaver egner sig rigtig godt til nærmest enhver lejlighed, så har du brug for en gave til receptioner, jubilæer, fødselsdage eller mors dag, kan du være sikker på at finde det helt rigtige hos os.

Hos Prebens Vinhandel importerer vi vin fra næsten hele verden, og vi løser dagligt alle slags vin-relaterede opgaver for vores kunder. Du kan derfor med fordel benytte dig af vores store erfaring, når du skal sammensætte den helt rigtige vingave til ham eller hende. Vores vingaver består altid af nogle af de bedste flasker vin der kun fås, og det er altid vingaver, der ikke skuffer en god kender.

Skal vi hjælpe med at vælge?

Vi kan sagtens hjælpe dig med at vælge vinen til gaven. Det er ikke altid man lige kender modtagerens smag eller at man selv har specifikke præferencer, men du kan trygt overlade den opgave til os. Du bestemmer selvfølgelig selv antallet af flasker og selve gavens værdi, og så vælger vi altid den absolut bedste vin til prisen.

Skal vi bringe vingaven ud?

Du kan altid kigge forbi vores hyggelige butik i Nykøbing Mors og bestille din vingave. Alternativt, er du velkommen til at kontakte os over telefon på 97720030 eller at sende os en mail til prebensvinhandel@post.tele.dk

Efter aftale og et mindre beløb, kan vi også sagtens ud, såfremt vingaven skal afleveres i Nykøbing Mors eller en af de omkringliggende byer, som eksempelvis Thisted eller Skive.

Hvis du er interesseret i vingaver, er du måske også interesseret i gavekurve? Hos Prebens Vinhandel finder du nogle af de flotteste gavekurve til enhver lejlighed.

To top