Ostehandler

Hos Prebens Vinhandel finder du et bredt sortiment af oste, herunder et stort udvalg af specialoste både fra danske og udenlandske mejerier. Alle oste er nøje udvalgt og vi kan derfor stå inden for, at det er oste af høj kvalitet.

Vi smager på vores oste

Som ostehandler ved vi, hvad vi taler om. Vi har nemlig smagt på alle oste, før de bliver en del af vores sortiment, og derfor kan vi også let rådgive dig omkring de mange forskellige typer og smagsvarianter. Du er selvfølgelig også velkommen til selv at få smagsprøver.

Med sans for de gode oste, kan vi godt lide at eksperimentere og prøve nye oste, mens vi også holder af dem, vi kender. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandør, og efterspørger du en ost, som ikke findes i vores sortiment, prøver vi gerne at skaffe den til dig.

Alverdens oste

De mange varianter af oste, vidner om et bredt sortiment fra alverdens lande. Vores danske oste, er hovedsageligt fra mindre mejerier, som eksempelvis økologisk ost fra Thise Mejeri og Bornholmsk Danablue. Derudover har vi spændende oste som fransk gedeost, mild Gauda, og lagrede Prima Donna fra Holland, pragtfuld italiensk Gorgonzola, skønne franske brier, Manchego fra Spanien, og ikke mindst rigtig Emmentaler fra Schweiz. Du finder også oste fra Norge, Tyskland og England.

Tapas og pølser

I vores ostehandel finder du desuden gammeldags smør, fransk paté, kiks, parmaskinke, chorizo samt andre spanske og italienske skinker og pølser. De lækre specialiteter kan også fås som en tapastallerken. Tallerkenen kan bestilles til to personer og opefter, og består af delikate oste og pølser. Du er altid velkommen hos Prebens Vinhandel.

Kig forbi vores ostehandel

Som vinspecialist og lokal ostehandler har vi mange kunder fra Nykøbing Mors, Thisted og Skive. Vil du smage nogle af vores mange gode oste, eller har du spørgsmål så kig forbi butikken eller ring til os på telefon 97720030

To top