Hos Prebens Vinhandel har vi vores egen kaffebrænder, så vi er sikre på at have frisk brændt kaffe hver dag. Vi bruger kun kvalitetskaffe i vores 2 blandinger. Disse består af lys Java og mørk Colombia.

I vores sortiment har vi kaffe med 8 forskellige smage. Disse er blandt andet belgisk chokolade, chokolade cherry, kokosnød med flere.

Hos Prebens Vinhandel finder du ligeledes et bredt sortiment af the. Vi fører både sort, grøn, hvid og rød the. I alt har vi op til 50 varianter.

Grøn the

Grøn the adskiller sig fra andre slags the, ved at man blot tørre de friskplukkede blade. Denne the er blevet drukket i Asien i over 3000 år. Theen indeholder mange antioxidanter, vitaminer og mineraler, samt gavnlige flavonoider som forskere mener kan beskytte mod kræft. Desuden har det vist sig at grøn the kan bekæmpe ledgigt og Alzheimer. Koffeinindholdet i grøn the er desuden mindre en i sort the, men mere end i hvid the.

Sort the

Sort the er faktisk bare den grønne the der er knust og oxideret. Det er derfor thebladende får deres sorte farve. Earl Gray er den mest kendte sorte the, og sort the indeholder ligesom grøn the vitaminer og antioxidanter, dog ikke i samme omfang. Til gengæld indeholder theen mere kalk og flour. Sort the er den slags the der indeholder mest koffein.

Hvid the

Hvid the skiller sig ud fra de andre sorter ved at være helt friske skud fra thebusken, der plukkes tidligt på foråret, før busken begynder at blomstre. Hvid the er ikke forarbejdet i samme omfang som de andre slags, hvilke resultere i at hvid the indeholder mindst koffein, og flere at de aktive stoffer og antioxidanter., samt bevirker at hvid te indeholder mindst koffein af de fire varianter af te.

Rød the

Rød the er ikke the i samme omfang  som de andre slags, men stammer derimod fra en busk der gror i Sydafrika. Buskens kviste bliver plukket og derefter er det fremstillingsprocessen der giver den røde farve og smag. Rød the indeholder ikke koffein.