Hos Prebens Vinhandel forhandler vi vingaver og gavekurve til enhver anledning og sammensætter den, ligesom du ønsker. Med vores store udvalg af specialiteter, er der rig mulighed for lave en gavekurv, som modtageren med garanti vil nyde.

Gavekurv til enhver anledning

Vingaver og gavekurve egner sig til enhver anledning, hvor du gerne vil give noget særligt. Skal du bruge en gave til fødselsdage, jubilæer, receptioner, mors dag, fars dag eller vil du bare gerne give en gave, til en du godt kan lide, hjælper vi dig med at sammensætte din kurv.

Lækre specialiteter til din gavekurv

Til din gavekurv, kan du vælge mellem vores mange specialiteter. Vi har alt lige fra vin og øl til nødder, kaffe og chokolade. Derudover har vi et udvalg af olier, pasta, pesto og lækre franske tapenader. Du bestemmer, hvad der skal være i kurven, og der er derfor rig mulighed for at sammensætte en kurv, som modtageren med garanti kan lide.

Vores priser starter ved 150 kroner og kun fantasien sætter grænser for, hvor stor din kurv skal være. Nedenfor kan du se nogle eksempler på, hvordan en gavekurv kan se ud.

Skal vi bringe ud for dig

Du kan til hver en tid kigge forbi vores butik og bestille din vingave eller gavekurv. Alternativt, er du velkommen til at ringe til os på telefon 97720030 eller sende os en mail til prebensvinhandel@post.tele.dk.

Efter aftale og for et mindre beløb, bringer vi også gerne ud, hvis gavekurven skal leveres til en modtager i Nykøbing Mors eller en af de omkringliggende byer, som eksempelvis Thisted eller Skive.

Eksempel 1
Eksempel 2
Eksempel 3